ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

TOBRIN SOL OFT < Medicamente care incep cu litera T < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Tratamentul infectiilor oculare si anexelor ochiului cauzate de bacterii sensibile la tobramicina: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii. Tobrin este sigur si eficace si in tratamentul infectiilor oculare la copii.

Contraindicatii:
Tobrin este contraindicat la pacientii cu sensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentii sai. Daca apare o reactie de sensibilizare la Tobrin, tratamentul va fi intrerupt imediat.

Precautii:
Ca si alte preparate antibiotice, o utilizare prelungita poate favoriza dezvoltarea unor microorganisme, inclusiv fungi. Daca apar suprainfectii trebuie initiata o terapie adecvata.Folosirea in perioada de sarcina: Tobrin va fi intrebuintat in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar.

Compozitie:
Solutie oftalmica sterila, 1 ml continand tobramicina 3 mg.

Actiune:
Tobrin este o solutie oftalmica sterila, continand tobramicina, recomandata in infectiile oculare. Tobramicina este un antibiotic aminoglicozidic solubil in apa, cu spectru larg de actiune asupra diferitilor agenti patogeni grampozitivi si gramnegativi, fiind eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare: Staphilococcus aureus, Stf. epidermidis, Ps. Aeruginosa, E. coli, Proteus.

Administrare:
La indicatia medicului. in infectiile usoare si medii: 1 - 2 picaturi in ochiul afectat, la fiecare 4 ore. in infectiile grave: 2 picaturi in ochiul afectat la fiecare ora pana la ameliorare, urmand o reducere treptata a dozei pana la vindecare.
TOBRIN, SOL.OFT. - medicamente care incep cu litera T - dictionar medicamente - startsanatate