Folosite ca ingrediente principale în dieta de primăvară, verdeţurile ne curăţă organismul de toxine şi au efecte terapeutice sigure în diverse boli cronice, precum reumatism şi gută. Pe lângă faptul că stimulează ...
Ideale pentru silueta noastra, smochinele sunt si o sursa buna de magneziu, necesara functionarii sistemului nervos, dar si de vitaminele A, B, C, care intaresc imunitatea.Atentie insa, din cauza continutului de glucoza si fructoza, diabeticii au voie sa manance smochine doar cu acceptul medicului, ...
Daca nu cunosti importanta potasiului in organism, este timpul sa afli. Potasiul este important in relatia cu sodiul, facand organismul sa functioneze la un nivel normal. Capacitatea muschilor de a se contracta este legata direct de nivelul potasiului din corp, potrivit Life 123. Daca nu ai ...
Sfecla rosie, cunoscuta ca aliment si medicament din timpuri stravechi, are in compozitia sa multe substante nutritive, benefice pentru sanatate, printre acestea numarandu-se vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, zahar natural, potasiu, bioflavonoide ...
Piersicile sunt printre cele mai racoritoare si energizante fructe ale verii, disponibile acum in toate pietele si chiar si in magazinele de cartier. Zemoase, dulci si cu un aport caloric moderat, de numai 40 calorii la 100 de grame, piersicile sunt cele mai indicate fructe pentru remineralizare a ...