Toamna este un anotimp perfect din punctul de vedere al dietei. Putem alege dintr-o multime de alimente sanatoase si le putem combina in multe feluri, pentru a beneficia de maximum de savoare si vitamine.Morcovii, ustoroiul, ceapa si strugurii sunt doar cateva dintre alimentele necesare ...
Se stie ca din punct de vedere genetic femeile peste 40 de ani slabesc mult mai greu decat cele ceva mai tinere. Acest lucru nu inseamna insa ca acestea trebuie sa renunte la a mai avea un regim de viata sanatos sau la a face miscare.Ce trebuie sa faca o femeie trecuta de varsta de 40 de ani pentru ...
Fibrele din alimentatie sunt foarte importante pentru mentinerea echilibrului nutritiv. Scad riscul aparitiei si dezvoltarii bolilor cronice, previn constipatiile si chiar aparitia cancerului, in special cel la colon si san.Au o influenta majora asupra scaderii valorii colesterolului si reduc ...
Intr-o vreme, Vitamina C era regina vitaminelor, fiind considerata chiar singura in stare sa biruie o raceala. Numai ca recentele studii au detronat-o, demonstrand ca n-are niciun efect asupra acesteia. Alte noi cercetari au facut insa ca Vitamina C sa-si redobandeasca statutul pierdut, relateaza ...
Daca-ti faci timp sa treci prin piata, ai sa te convingi ca in nicio alta perioada a anului aceasta nu este mai bogata si mai divers colorata ca acum, cand fructele toamnei, dupa preferinte, dulci, acrisoare, parfumate, zemoase, deja au inceput sa umple tarabele in asteptarea clientilor care sa le ...
Un om de stiinta din cadrul University of Highlands and Islands (UHI), Marea Britanie, seful departamentului de diabet si cercetare in domeniul bolilor cardiovasculare, investigheaza in prezent o metoda inedita de a vindeca bolile de inima. Ian Megson a descoperit ca, in doze mici, monoxidul de ...