Nu putem sti niciodata, mai ales in ziua de azi, cat de curate sunt alimentele pe care le consumam zi de zi. In natura, insa, exista din abundenta asa-numitele alimente de detoxifiere, pe care le putem folosi pentru a ne curata organismul. Astfel, fructele si legumele, care inca se gasesc din ...
Oricat ne-am feri, oricat am fi de grijulii cu noi insine si cei dragi noua, trebuie sa stim ca toxinele sunt peste tot: acasa, la serviciu, pe strada, in mancare si bauturile pe care le consumam si, vrem, nu vrem, ne invadeaza organismul in fiecare zi. De aceea este nevoie ca, din cand in cand, ...
Usturoiul previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol din sange si scade tensiunea arteriala, dar consumat in stare naturala, asa cum ni-l ofera pamantul. Spun acest lucru deoarece producatorii, la curent cu toate rezultatele cercetarilor moderne, au prelucrat usturoiul oferindu-l pe ...
Sunt multi factori care aproape ca te otravesc zi de zi, dar sunt si altii care iti fac bine si iti ajuta organismul sa ramana in forma maxima. Alimentele sunt o parte esentiala a mentinerii sanatatii, unele dintre ele avand efecte antioxidante foarte puternice. Iata care sunt cele mai recomandate ...
De regula, condimentele iuti au mare cautare iarna, nu numai pentru gustul si aroma lor deosebite ci, mai ales, pentru caldura resimtita in organism odata ce au fost ingerate. Fiecare stie cum e gustul unei cani de vin fiert in care a fost presarat si putin piper pisat sau gustul unei ciorbe de ...