ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Berea si sucul de fucte, cele mai bune dupa efort - articole medicale

Berea si sucul de fucte, cele mai bune dupa efortBerea aduce numeroase beneficii corpului uman, atunci cand este consumata cu masura. In cazul celor care fac sport, ea este chiar mai buna decat bauturile speciale. In plus, sucul de fructe este si el recomandat sportivilor.

Produsele special concepute pentru a fi consumate dupa activitati sportive intense nu sunt chiar cea mai buna solutie, scrie proteine dupa ce este supus efortului. In plus, fizicul nostru simte nevoia de lichide si carbohidrati.

Ce putem bea

Sucul de cirese este indicat persoanelor care vor sa se recupereze repede dupa efortul presupus de sport. In cazul unui maraton, se recomanda consumul a cinci pahare pe zi timp de cinci zile, in ziua concursului, dar si in ziua imediat urmatoare.

Cei care fac exercitii pentru musculatura pot consuma lapte cu ciocolata calda, caci, astfel, proteinele vor fi absorbite mai rapid. Imediat dupa exercitiile fizice se recomanda consumul de lapte fara grasime.

Berea fara alcool este cea mai buna pentru sportul intens. Ea imbunatateste imunitatea organismului uman si reduce efectele care apar dupa competitiile sportive. Ingredientele pe care le contine sunt antioxidanti si agenti antipatogeni si antiinflamatori.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/berea-si-sucul-de-fucte-cele-mai-bune-dupa-efort-1190162




Berea si sucul de fucte, cele mai bune dupa efort - articole medicale - startsanatate