ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Masura antiobezitate: Batoane de ciocolata la dimensiuni "mini" - articole medicale

Masura antiobezitate: Batoane de ciocolata la dimensiuni "mini"Guvernul britanic vrea sa le impuna producatorilor de dulciuri si celor de bauturi racoritoare sa isi vanda produsele la dimensiuni reduse, vazand in asta solutia de salvare a lumii de obezitate.

Printre firmele care vor fi anuntate de ministrul britanic al Sanatatii Alan Johnson sa-si "micsoreze" produsele se numara Mars, Coca-Cola, Britvic si Nestle. Aceste produse vor trebui sa fie prezente in toate benzinariile si magazinele "de la colt" pentru a fi la indemana tuturor.

De asemenea, el va dispune introducerea de produse sanatoase si fructe proaspete in toate magazinele si locurile unde oamenii tind sa cumpere din impuls.

"Oamenii vor sa manance mai sanatos. Provoc industria (alimentara, n.red.) sa vina cu produse mai sanatoase. Nu ar fi benefic doar pentru sanatatea populatiei, dar si pentru afaceri", a spus Johnson, citat de Daily Mail.

Marea Britanie se confrunta cu o rata tot mai mare a obezitatii. Cercetarile arata ca 90% dintre tineri sunt predispusi obezitatii, insa parintii nu sunt constienti de riscurile pe care le reprezinta aceasta boala, noua din zece refuzand sa accepte ca odraslele lor tind spre supraponderalitate.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-05-2009/masura-antiobezitate-batoane-de-ciocolata-la-dimensiuni-mini-659768




Masura antiobezitate: Batoane de ciocolata la dimensiuni "mini" - articole medicale - startsanatate