ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sapte pasi spre o zi sanatoasa - articole medicale

Sapte pasi spre o zi sanatoasaUn vechi proverb spune ca "Ziua buna se cunoaste de dimineata". In cazul tau cum este? Pentru o zi buna din punct de vedere al sanatatii trebuie sa ai grija sa faci urmatoarele sapte lucruri.

Cat de mult ai dormit in noaptea de inainte?

Somnul este foarte important pentru a mentine un organism sanatos si pentru a avea sufucienta energie pentru a face fata tuturor sarcinilor importante de peste zi, te sfatuieste International Business Times. Incearca sa dormi opt ore pe noapte pentru a face fata stresului si sarcinilor de peste zi.

Mai multe studii au aratat ca un mic dejun sanatos ajuta metabolismul.

Cea mai buna alegere este un complex de carbohidrati si proteine. Ouale si sunculita reprezinta o alegere gustoasa, insa plina de grasimi, asa ca mai bine te indrepti spre cereale cu lapte sau iaurt si fructe.

Unde iti este sticla de apa?

O cantitate buna de apa consumata pe timpul zilei ajuta organismul sa se hidrateze si il ajuta sa piarda in greutate. De multe ori, esti tentat sa consumi diferite alimente atunci cand iti este sete. Pentru a evita situatiile in care confunzi setea cu foamea, tine mereu la indemana o sticla de apa. Daca nu iti surade ideea de bea incontinuu apa simpla, adauga putina lamaie.

Nu pleca de acasa fara un pachet pentru a lua pranzul la munca

Pranzul este foarte important, insa mancarurile de tip fast-food sunt o alegere gresita. Dureaza cateva minute sa iti pregatesti o salata. Daca vei face aceasta optiune, vei avea un zambet de satisfactie atunci cand vei consuma alimente sanatoase la pranz.

Chiar daca este o zi de munca, activitatea fizica nu trebuie neglijata.

In loc sa te urci in masina, opteaza pentru mersul pe jos, daca slujba este aproape de casa, iar daca sediul firmei este mai departe, mergi cu bicicleta. De asemenea, daca esti in adidasi, in pauza de pranz poti face o mica plimbare pe scari.

Ce gustari iei intre mese?

Alege pentru aceste mici gustari alimente care iti fac bine, nu rau. Fructele proaspete sunt o varianta sanatoasa de alimente bune pentru o gustare.

Fii optimist

Avand o atitudine pozitiva vei face o alegere sanatoasa pentru organismul tau. Nu lasa sarcinile zilnice sa iti rapeasca zambetul, continua sa ai o atitudine optimista in ciuda stresului si a proiectelor care iti dau mari batai de cap.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-19-2009/sapte-pasi-spre-o-zi-sanatoasa-923811




Sapte pasi spre o zi sanatoasa - articole medicale - startsanatate