ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vrei sa slabesti? O noua metoda te ajuta - articole medicale

Vrei sa slabesti? O noua metoda te ajutaCei care vor sa slabeasca au acum la dispozitie o noua metoda pusa la dispozitie de specialisti in domeniu. Ea consta in constientizarea cantitatii de mancare pe care o consumi si inregistrarea ei intr-un jurnal.

Un jurnal personal in care sa iti notezi ceea ce mananci iti poate fi de mare ajutor in efortul de a da jos kilogramele in plus. Anne MacTiernan, profesor de epidemiologie la centrul de cercetare "Fred Hutchinson" din SUA, a publicat un studiu in care dezvaluie pasii care trebuie urmati, scrie inquisitr.com.

Ea afirma ca trebuie tinuta o evidenta clara a hranei consumate si a felurilor de mancare cu care ne hranim pe parcursul zilei. De asemenea, stabilirea unor obiective care trebuie atinse este si ea benefica. Un astfel de jurnal te ajuta pe termen lung, deoarece de multe ori uiti ceea ce mananci.

Iesirile in oras cu prietenii sunt ocazii in care exageram uneori in privinta mancarii, fara a mai tine seama de cantitatile recomandate si stabilite ca obiectiv. Tocmai din aceasta cauza, restaurantele sunt de evitat, deoarece portiile sunt prea mari.

De exemplu, in mod normal, o portie de la restaurant poate hrani mai multe persoane. Poti folosi si tehnologia in avantajul tau, jurnalul putand fi scris in telefonul pe care il ai.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/dieta/vrei-sa-slabesti-o-noua-metoda-te-ajuta-1178683




Vrei sa slabesti? O noua metoda te ajuta - articole medicale - startsanatate