Mielul la tava sau la protap, ouale rosii, cozonacul, pasca si vinul sunt doar cateva dintre delicatesele care ispitesc pe oricine in perioada Sarbatorilor Pascale. Insa, mesele incarcate cu bucate traditionale, pe cat de gustoase au fost, pe atat de periculoase se dovedesc. De aceea, medicii ...
Prin dieta de detoxifiere organismul are ocazia sa se refaca intr-un mod natural. Exista mai multe metode de detoxifiere si trebuie sa stii ca iti poti alege dieta potrivita organismului tau.Regimul de detoxifiere are rolul de a intari ficatul, plamanii, rinichii, stomacul si circulatia sangelui, ...
Odata cu venirea primaverii fiecare persoana resimte tot ma mult efectele toxinelor acumulate in perioada iernii.De aceea, trebuie sa se renunte la alimentatia mult prea bogata in grasimi si glucide, si sa va axati mai mult pe extracte vegetale. Cel mai bun regim de detoxifiere se bazeaza pe ...
Oricat ne-am feri, oricat am fi de grijulii cu noi insine si cei dragi noua, trebuie sa stim ca toxinele sunt peste tot: acasa, la serviciu, pe strada, in mancare si bauturile pe care le consumam si, vrem, nu vrem, ne invadeaza organismul in fiecare zi. De aceea este nevoie ca, din cand in cand, ...
De la patrunjel, ca aliment si medicament, se foloseste totul: frunzele, proaspete ori uscate, si radacina, ajunsa la maturitate pe la sfarsitul lunii august. Patrunjelul nu lipseste din nicio bucatarie romaneasca pentru ca este de neimaginat o ciorba, tocanita sau salata de rosii fara patrunjel. ...
Patrunjelul si leusteanul sunt nelipsite din bucataria noastra romaneasca deoarece oricine stie ca nu se poate concepe o ciorba fara aceste doua verdeturi care dau gust mancarii. Putini, insa, le cunosc beneficiile pentru sanatate. Tonice, antiseptice, antiinflamatoare, sedative si diuretice, ...