ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pudra Detoxifianta ZEOLIT - articole medicale

Pudra Detoxifianta ZEOLITCe este Zeolitul? In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna "a fierbe", iar lithos inseamna "piatra". Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica "piatra care fierbe", denumire rezultata din proprietatea spectaculoasa a acestuia de a absorbi peste 15% apa,ca apoi,  prin incalzire aceasta sa se evapore, aparand fenomenul de "fierbere" datorat acestei evaporari .
Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Cum actioneaza? 
Zeolitul, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu. Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa intr-o proportie uimitoare, de pana la 15%,  de a-si schimba  cationii constituenti,  fapt ce ii confera capacitati exceptionale de absorbtie, desorbtie si schimb  ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism, si a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer. Zeolitii sunt un grup de minerale cu structura cubica in forma de fagure, fiind minerale rare incarcate, negativ, proptietate unica in regnul mineral.
Efectul structurii si incarcarii magnetice este ca zeolitul atrage metalele grele si toxinele si le captureaza pur si simplu, toxinele intra si nu mai pot iesi, apoi zeolitul le poarta in siguranta si inofensiv in afara corpului prin tranzitul intestinal.
 
Indicatii terapeutice:
Adjuvant in: detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pudra de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer.
Pudra de zeolit are un rol foarte important  in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare.
 
Este bine de stiut ca alimentatia este un factor de mediu care influenteaza in mare masura starea de sanatate.

Compusii chimici rezultati in urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta in plan fizic ireversibil.

Tot mai multe teorii afirma faptul ca procesele de imbatrinire sunt provocate de toxine, in mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule inalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce ii transforma in substante foarte instabile si periculoase din punct de vedere biochimic. Si aceasta datorita distrugerilor provocate la nivel de celula si tesuturi.

Postul alimentar, cel mai simplu mod de dezintoxicare.
Pentru eliminarea blocajelor energetice si obtinerea starii de sanatate, este esential sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile.
Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.

Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica - zeolit.

Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ.

Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii:
Afectiuni gastro-intestinale:
deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular:
normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
Afectiuni ale sistemului nervos central:
elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
Afectiuni hepatice si renale:
favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
Afectiuni tumorale:
in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii:

IMPORTANT! Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

Extraordinarele beneficii aduse sanatatii de catre Zeolit:
Absoarbe radicalii liberi;
Activeaza gena P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere;
Antioxidant puternic, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.;
Echilibreaza aciditatea organismului aducand-o in zona valorilor optime.;
Elimina metalele grele si toxinele ( mercur, plumb, arsenic, pesticide, virusuri, etc.);
Ofera un sentiment de claritate mentala, imbunatatind in general starea de bine;
Ne-toxic si 100 % natural.

Dozare: Doza recomandata este de 1-3 lingurite de 1-3 ori pe zi (5 - 15 grame pe doza).
Recipientul  contine 350 grame (+/- 10%) , cantitate suficienta pentru o luna de utilizare.
Ca supliment cu utilizare normala, se poate administra o lingurita  pe zi. Pentru o detoxifiere mai accentuata, se poate dubla doza, sau chiar  mai mult. In cazul dozelor marite, se recomanda marirea cantitatii de lichid ingerata, intrucat apare senzatia de sete, semn caracteristic al detoxifierii.

Prezentare produs:
flacon 350 gr.

http://www.mamanatura.ro/sanatate/detoxifiere/tratamente/pudra_detoxifianta_zeolit-p10029784



Pudra Detoxifianta ZEOLIT - articole medicale rss - startsanatate