ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ciobanesc corcitura care nu mai poate merge - articole medicale

Buna seara ,
 as dori sa incerc tratamentul naturist de care spuneti ca a dat roade . Pe scurt am la tara un ciobanesc corcitura in varsta de 5 ani ,iar de o 3 saptamani numai poate sta pe picioarele lui , ii balangane capul si am vazut ca are contractii musculare . Am fost la veterinar radiografie coloana,ecografie toate sunt la locul lor si normal . Mananca dar tot slabeste si nu se ridica.nimeni nu stie ce sa ii faca ..... este constient ,daca il scarpin pe burtica  da din picior cum s.ar scarpina el. Aceasi poveste de la veterinar eutanasiere si nu ma lasa sufletu . 

Buna ziua,

Detalii despre preparatul cu care mi-am vindecat eu catelul gasiti la 
http://www.deniplant.ro/ polenoplasmin.htm 
El este compus din drojdie de bere, pulbere de seminte de roscove si polen de la plantele Deniplant.

Cu stima

Giurgiu Gheorghe


Buna ziua ,
 tin sa va anunt ca rex s.a ridicat pepicioare si merge fuge ,cu mers stramb nu prea tine el directia dreapra , da merge singur din stagiul de a fi carat cu mana sa il mut . Si cu un muschi atrofiat stangu spate pe care statea mai tot timpul intins. Am folosit preparatul naturist  care ati spus ca l-ati folosit si dumeavoastra
Tratamentul continua.  Pe langa asta m.am mai ales si cu inca 2 pui de la o catea care si.a gasit refugiul in sira noastra de trifoi . Care si ei primesc tratamentul pe langa hrana umwda si uscata. Pentru orice eventualitate. Mii de multumuri pentru timpul  acordat e-mail-ul  in care va ceream tratamentul sa il numesc miraculos.  Veterinarul imi spunea sa il adorm si cand m.am dus tinta cu video la el cum era si cum este ca ce i.am dat ??? La care eu doar vorbe de bine ... Ințelegeți  ce vreau sa spun.  Multumesc inca odata . 


Buna seara
ma bucur sa aud ca rex se poate misca singur.
Continuati tratamentul cateva luni bune pana isi va reveni complet.

Cu stima
Gheorghe Giurgiuhttp://deniplant.blogspot.com/2017/06/ciobanesc-corcitura-care-nu-mai-poate.htmlCiobanesc corcitura care nu mai poate merge - articole medicale rss - startsanatate