ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Modalitați prin care poți ajuta detoxifierea organismului: - articole medicale

Modalitați prin care poți ajuta detoxifierea organismului:

        In mod normal, un organism sanatos iși face singur detoxifierea insa uneori apar diverse probleme precum stresul care da peste cap alimentația, ne afecteaza toxinele existente in aer, apa, mancare, produse farmaceutice și din alte surse.

        Din fericire, exista multe modalitați prin care iți poți ajuta corpul sa elimine toxinele:

        - Consuma o mulțime de fibre pentru detoxifierea organismului, printre care orez brun, legume și fructe naturale, crescute fara substanțe chimice, de exemplu: sfecla, ridichii, anghinare, varza, broccoli, spirulina, chlorella, alge, ca de altfel și alte alimente bune pentru detoxifiere: spanac, usturoi, varza, germeni, afine și ghimbir.

        -  Curața și protejeaza ficatul prin introducerea in alimentație a radacinii de papadie, brusture, armurariu și bea ceai verde.

        -  Ia vitamina C, deoarece ajuta corpul sa produca glutation, un compus al ficatului ce alunga toxinele.

- Respira profund pentru a permite oxigenului sa circule complet in sistem.

        -  Axeaza-te pe emoțiile pozitive, pentru a elimina stresul.

        -  Practica hidroterapia, facand cate un duș fierbinte timp de 5 minute, in care sa lași apa sa iți curga pe spate, dupa care schimbi pentru 30 de secunde pe apa rece. Procedeaza in acest mod de 3 ori, dupa care baga-te in pat pentru 30 de minute.

        - Transpira la sauna, pentru ca organismul tau sa elimine toxinele.

        - Exfoliaza-ți pielea sau incearca produse pentru ingrijirea picioarelor, pentru a elimina toxinele prin pori. Exista perii speciale care pot fi achiziționate din magazinele cu produse naturale.

        - Fa exerciții de intreținere, de exemplu yoga, timp de o ora pe zi.

        - Mananca mere organice bogate in pectina; aceasta se unește cu toxinele din intestine și le elimina din corp.

        - Bea zilnic suc proaspat de legume pentru a detoxifia organismul. Se prepara ușor: o mana de verdețuri intr-un blender cu afine/capșune/zmeura sau mure inghețate și adaugi apa.

        - Bea in fiecare dimineața un pahar mare de apa purificata cu zeama unei lamai proaspete. Lamaile au peste 20 compuși anticancerigeni cunoscuți.

        - Mananca zilnic afine. Acestea sunt extrem de bogate in antocianina, care reduce inflamațiile din corp și creier, precum ajuta și la reducerea alergiilor și a greutații excesive.

        - Incearca, pe cat posibil, sa inspiri adanc. Oxigenul distruge virusurile, bacteriile și ne ajuta sa ne simțim mai energizați.

        - Consuma cel puțin o jumatate de cana de legume in fiecare zi.

        - Incearca sa vezi mereu aspectele pozitive. Zambește și razi in fiecare zi. O atitudine pozitiva reduce numarul chimicalelor ce provoaca stresul in organism. Mergi pe vechea zicala din popor, "rasul este cel mai bun medicament".

        - Ia curcuma zilnic (cate o lingurița intr-un pahar mic de apa), adaugata in supe sau tocane, ori sub forma de capsule.         Conține fitonutrientul curcuma, care asigura o protecție foarte mare a ficatului și are proprietați vindecatoare. Ficatul este principalul responsabil in detoxifiere.

        Mananca mai multe fructe și legume in stare cruda. Acestea conțin enzime care ajuta digestia și imbunatațesc absorția nutrienților.

        Mulți dintre aceștia sunt necesari pentru ca detoxifierea organismului sa fie eficienta, precum: beta caroten, acid folic, niacina, acid pantonenic, riboflavina, tiamina, vitamina B12, piridoxina, vitamina C, vitamina E, calciu, cupru, germaniu, fier, magneziu, mangan, molibden, seleniu, sulf si zinc (printre altele).

        - Renunța la produsele chimice și folosește unele naturale.

        - Bea o cantitate mare de apa plata, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Aproape fiecare proces din organism depinde de o hidratare adecvata, care sa faciliteze funcțiile.

        - Ajuta la inlaturarea toxinelor din intestine folosind suc de aloe vera (un sfert de cana).

----------------

        - Ia un supliment probiotic pe stomacul gol (dimineața sau seara) - ajuta la distrugerea bacteriilor rele și ajuta la vindecarea intestinelor.

        - Fa cate 30 minute de activitate fizica intensa pe zi. Prin transpirație se elimina foarte eficient toxinele daunatoare, incluzand metalele grele din corp.

        - Poți curața colonul cu ajutorul unor laxative care se iau pe cale orala sau prin clisma.

              Sursa

https://yve.ro/diete-de-slabit/cum-sa-slabesti-rapid/detoxifierea-organismului/



http://deniplant.blogspot.com/2021/11/modalitati-prin-care-poti-ajuta.html



Modalitați prin care poți ajuta detoxifierea organismului: - articole medicale rss - startsanatate