ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Perfuzii cu vitamina C - articole medicale

Terapii ortomoleculare. Perfuzii cu vitamina C

        Exista numeroase dovezi științifice medicale ce susțin utilizarea terapiei cu vitamina C.

        Aceasta vitamina este unul din cei mai eficienți agenți antivirali, avand abilitatea de a neutraliza și elimina un numar mare de compuși toxici.

        Vitamina C crește rezistența organismului la infecții, imbunatațind considerabil capacitatea sistemului imunitar de a neutraliza infecțiile fungice și bacteriene.

        Institutul Național de Sanatate (NIH), SUA, este una din cele mai importante instituții medicale ce confirma, prin studii clinice și pe modele animale, proprietațile anticancerigene ale acestui compus.

        In anii 1940-1970, medicul Frederick Robert Klenner și dublul laureat al premiului Nobel, Linus Pauling, au fost printre primii cercetatori care au observat efectele benefice ale administrarii vitaminei C in doze mari (zeci de grame) pacienților diagnosticați cu poliomielita, pneumonie virala, hepatita, zona zoster și cancer.

        Deși au existat și inca exista reticențe in lumea medicala privind administrarea unor doze atat de mari de acid ascorbic, numeroase studii au dovedit eficiența unui astfel de tratament.

        Literatura de specialitate amintește de numeroase cazuri și studii clinice ce au dovedit un efect de imbunatațire a calitații vieții pacientului sau chiar remisia diferitelor forme de cancer in urma administrarii vitaminei C.

        Administrarea intravenoasa a acidului ascorbic in tratamentul cancerului este justificata de: 

                concentrațiile plasmatice de ascorbat (concentrații milimolare) pot fi atinse sigur și eficient prin administrare parenterala,

                studiile in vitro și in vivo care au aratat ca, la concentrații milimolare, ascorbatul este toxic fața de celulele canceroase, avand capacitatea de a inhiba procesele de angiogeneza, ce susțin dezvoltarea tumorilor,

                vitamina C are tendința de a se acumula la nivelul tumorilor, determinand inhibarea dezvoltarii acesteia .

                numeroase cazuri clinice publicate raporteaza eficiența antitumorala, imbunanatațirea calitații vieții pacientului, scaderea markarilor inflamatori și tumorali in urma tratamentului cu vitamina C,

                studii clinice, faza I, indica prezența a puține efecte adverse la administrarea parenterala a vitaminei C.

        Beneficii

        Principalele beneficii pe care terapia intravenoasa cu vitamina C le aduce pacienților sunt:         scaderea sindroamului dureros posttraumatic, creșterea capacitații de vindecare a organismului, creșterea vitalitații,         rezistența la infecțiile virale, bacteriene, fungice, detoxifierea hepatica și sanguina, imbunatațirea funcției sistemului imun, cerebral și osos.

              Sursa

https://www.imuno-medica.ro/terapii-ortomoleculare-perfuzii-cu-vitamina-c



http://deniplant.blogspot.com/2021/11/perfuzii-cu-vitamina-c.html



Perfuzii cu vitamina C - articole medicale rss - startsanatate